ThinkSystem SR665Datasheet

Published
5 May 2020
Form Number
DS0109
PDF size
2 pages, 258 KB
Download PDF

* Only available in selected markets

Uitzonderlijke performantie in 2U

Ongeëvenaarde performantie

De Lenovo ThinkSystem SR665 maakt gebruik van AMD EPYC™-architectuur voor oplossingsperformantie van de volgende generatie en TCO-optimalisatie, voor softwaregedefinieerde workloads, database, big data & analyse, virtualisatie, gevirtualiseerde desktopinfrastructuur (VDI) en HPC/AI-workloads.

De combinatie van twee AMD EPYC 7002 CPU's met toonaangevende geheugensnelheid, storage en GPU-compactheid overtreft snel de kracht van servers met twee sockets van de vorige generatie. De geprezen betrouwbaarheid van het systeem, de beheermogelijkheden en de beveiligingsinfrastructuur van Lenovo zijn gestoeld op de uitzonderlijke waarde die de ThinkSystem SR665 voor het datacenter biedt.

Het moderne datacenter vereist steeds meer capaciteit en mogelijkheden, waarbij servertechnologie meer performantie levert die de grenzen van de fysica opzoeken. Met de AMD EPYC™ 7002-processor van enterprise-klasse, 's werelds eerste 7nm datacenter CPU, levert de ThinkSystem SR665 een ongekende 128 cores (max.) en 128 Gen4 PCIe-lanes in één server, om zo serverperformantie te maximaliseren en netwerkknelpunten te verminderen die cruciaal zijn voor HPC/AI workloads.

Adaptief design

De ThinkSystem SR665 is een multifunctioneel werkpaard dat kan worden aangepast aan tal van enterpriseworkloads voor een breed scala aan oplossingen voor gegevensbeheer in hybride datacenteromgevingen.

De dual AMD EPYC 7002™ CPU's in combinatie met ondersteuning voor meerdere GPU's stroomlijnen de performantie voor virtuele desktopinfrastructuur (VDI)-instanties en bieden de technische middelen om te helpen bij het uitbreiden van VDI-instanties voor een groeiend enterprise-werkbestand.

Geavanceerde storageconfiguraties omvatten keuzes variërend van HDD's met hoge capaciteit tot razendsnelle NVMe-drives om zowel datacapaciteit als uitvoerperformantie te maximaliseren. Deze storagefuncties maken het systeem ideaal voor database- en big data/analyseworkloads. 

Uitgerust met maximaal 8x PCIe 4.0-slots, biedt de ThinkSystem SR665 de uitbreidbaarheid, networking-schaalbaarheid en snelheid die nodig is om ervoor te zorgen dat I/O-intensieve workloads, zoals softwaregedefinieerd networking en grid computing, geen knelpunten ondervinden die de gehele enterprise-efficiëntie verminderen.

Innovatief beheer

De ThinkSystem SR665 beschikt over Lenovo's geprezen XClarity-systeembeheersuite. De XClarity-beheercontroller ondersteunt een gebruiksvriendelijke applicatie met industriestandaard Redfish-compatibele REST API's die gestroomlijnde hardwareprovisioning en -onderhoud bieden, waardoor een gegevensgestuurde, gecentraliseerde weergave van datacenteractiviteiten mogelijk wordt.

Vertrouw op Lenovo ThinkShield om uw datacenterinfrastructuur te beschermen en te verdedigen tegen aanvallen, met een uitgebreide end-to-end benadering van beveiliging die begint bij de ontwikkeling en doorloopt in de toeleveringsketen en de volledige lifecycle van het apparaat. AMD EPYC-processoren bieden ook unieke beveiligingsfuncties, ingebed met beveiligd opstarten en volledige geheugencoderingsmogelijkheden om groeiende beveiligingsrisico's aan te pakken.

Ten slotte ondersteunt Lenovo's servicesportfolio de volledige lifecycle van uw Lenovo IT-assets - van planning, implementatie en ondersteuning tot asset recovery.

Waarom Lenovo

Lenovo is de toonaangevende leverancier van x86 systemen voor het datacenter. De portfolio van Lenovo omvat rack,- tower,- blade,- compacte en geconvergeerde systemen en ondersteunt performantie, betrouwbaarheid en beveiliging op enterprise niveau.

Daarbij biedt Lenovo ook een volledig gamma van networking, storage, software, oplossingen en uitgebreide diensten aan voor de ondersteuning van uw zakelijke noden gedurende de volledige IT-lifecycle.

Voor meer informatie

Voor meer informatie over de Lenovo ThinkSystem SR665 neemt u contact op met uw account manager of Business Partner van Lenovo, of gaat u naar lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg de ThinkSystem SR665 productgids voor uitgebreide informatie.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lenovo.com/systems/services

Specificaties

Productnaam(en) ThinkSystem SR665
Form Factor 2U-rackserver
Processoren Max. twee (2) AMD EPYC™ 7002 Generation-processoren, max. 64C, 280W
Geheugen 32x DDR4-geheugenslots; Maximaal 4TB met 128GB RDIMM’s; max. 1DPC @ 3200MHz, 2DPC @ 3200MHz
Drivebays Max. 20x 3,5-inch of 40x 2,5-inch drives; Maximum van 32x NVMe-drives met 1:2 verbinding
Uitbreidingsslots Max. 8x PCIe 4.0 slots, 1x OCP 3.0 adapterslot
GPU Max. 8x single-width GPU’s of 3x double-width GPU’s
Netwerkinterface OCP 3.0 mezz.-adapter, PCIe-adapters
Voeding Dual redundant PSU’s (max. 1800W Platinum)
Poorten

Voorkant: 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x VGA (optioneel)

Achterkant: 3x USB 3.1, 1x seriële poort (optioneel), 1x RJ-45 (beheer)

Systeembeheer Lenovo XClarity Controller
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft Windows Server, SUSE Linux Enterprise Server, Red Hat Enterprise Linux, VMware ESXi
Beperkte garantie 1- en 3-jaar op door de klant vervangbare eenheden en service op de volgende werkdag (9 tot 5) op locatie; optionele service-upgrades

Raadpleeg de ThinkSystem SR665 productgids voor meer informatie.

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2021 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo, het Lenovo-logo, ThinkSystem en XClarity® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Linux® is een handelsmerk van Linus Torvalds in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Microsoft®, Windows Server® en Windows® zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0109, gepubliceerd op May 5, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.com/ds0109.

ThinkSystem (Secondary)