BES-53248 Ethernet Storage SwitchDatasheet

Updated
3 Nov 2020
Form Number
DS0107
PDF size
2 pages, 277 KB

IP-clustering voor het moderne datacenter

Operationele efficiëntie

De BES-53248 Ethernet Storage Switches zijn ontwikkeld voor een verbeterde ‘pay-as-you-grow’-schaalbaarheid. Organisaties kunnen beginnen met 16 SFP28 (10/25GbE) en 2 QSFP28-poorten en opschalen tot 48 SFP28 en 8 QSFP28-poorten dankzij Ports on Demand, alles in een efficiënt 1U-pakket.

Het toonaangevende Broadcom® Enterprise Fabric Operating System (EFOS) biedt ook productieklare en op maat gemaakte netwerksoftware voor IP storage oplossingen. Broadcom’s uitgebreide ervaring biedt gebruikers een aantal fundamentele eigenschappen:

 • Uitgebreide softwaresuite met geavanceerde netwerkfuncties en protocollen die nodig zijn voor de ontwikkeling van datacenterapplicaties in de moderne storage infrastructuur.
 • Geoptimaliseerd voor snelle en eenvoudige implementaties door nauwe integratie met de hardware.
 • Uitgebreide kwaliteitstesten voor de verificatie van functionele en systeemperformantie, om zo tegemoet te komen aan de steeds toenemende eisen voor netwerkapparatuur.

EFOS-software is geschikt voor elk netwerkinfrastructuur-apparaat dat geavanceerde applicaties gebruikt die gedetailleerde pakketinspectie of -dissectie vereisen. Deze switches zijn bijvoorbeeld ontworpen om te werken in clusters van twee tot 24 nodes, plus Metro-Cluster-implementaties met ONTAP 9.6 en hoger.

Responsiviteit van de applicatie

De BES-53248 Ethernet Storage Switch biedt ook flexibele performantie ter ondersteuning van groeiende en dynamische workloads met support voor 10/25/40 en 100 GB Ethernet.

Naast een ultra-lage wachttijd biedt de switch een totale verzendcapaciteit van 4 Tbps. Hiermee biedt de BES-53248 Ethernet Storage Switch zowel elegante schaalbaarheid als krachtige performantie om de vereisten voor IP-flash storage workloads voor te blijven.

Beschikbaarheidsbeheer

De BES-53248 Ethernet Storage Switch is ook ontworpen voor high availability met zijn twee hot-swap redundante stroomvoorzieningen en zes hot-swap redundante ventilatorladen. Bovendien zijn de EFOS-software-API's ontworpen om zorgvuldig te worden geabstraheerd zonder in te boeten aan performantie.

Dankzij de gelaagde architectuur kunnen systeemontwerpers verschillende combinaties van modules binnen de EFOS-software gebruiken en op maat gemaakte applicaties bouwen om op elk niveau met de software samen te kunnen werken.

Bovendien vereenvoudigen de bestaande architecturale componenten de extensie van de bestaande modulecomponenten of de toevoeging van nieuwe functionaliteit aan het systeem.

Specificaties

Model Basismodel met 16x SFP28 (10/25GbE) en 2x QSFP28-poorten actief (luchtstroom van voor- naar achterkant)
Fysieke poorten
 • Max. poorten: 48x SFP28 (10/25GbE) en 8x QSFP28-poorten (10/40 of 25/50/100GbE)
 • Beheerpoort: Out-of-band beheerpoort (RJ-45, 10/100/1000Base-T)
 • Consolepoort: 1x RJ-45-consolepoort & 1x USB 2.0-poort
Opties voor poorten on demand
 • E-poortlicentiesleutel activeert tot 8 extra SFP+-poorten
 • E-poortlicentiesleutel activeert tot 6 extra QSFP +-poorten
 • E-poortlicentiesleutel activeert tot 8 extra SFP+-en 2 extra QSFP +-poorten
Ondersteuning van glasvezel en kabels
 • DAC-kabel: 10 GbE SFP+, 25 GbE SFP28, 40 GbE QSFP+ en 100 GbE QSFP28; meerdere lengtes beschikbaar
 • 10G glasvezel (SFP+, LC, 850nm, MMF): 10GBASE-SR & (SFP+, LC, 1310nm, SMF): 10GBASE-LR
 • 25G glasvezel (SFP28, LC, 850nm, MMF): 25GBASE-SR4
 • 40G glasvezel (QSFP+, MPO, 850nm, MMF): 40GBASE-eSR4;
 • 100G glasvezel (QSFP28, MPO, 850nm, MMF): 100GBASE-SR4
Performantie
 • Switching-capaciteit: 4Tbps
 • Maximale doorstuursnelheid: miljard pakketten per seconde (Bpps)
 • Wachttijd: Ultra-lage wachttijd
 • MAC: Broadcom Trident3 BCM56873
EFOS Netwerk OS
 • OS: op Linux gebaseerd
 • Pakketverwerking: L2, L3 v4/v6, MLAG, ECMP, ACLs
 • Storage stromen: PFC, ECN, Lossless Traffic Class, DCTCP.
Elektrisch Stroomvereiste: 100~240VAC, 50/60Hz
Rackmontage-railkits Railset met 4 posten
Behuizing Luchtstroom van voor-naar achterkant (uitlaat via poortkant); Afmetingen (HxBxD): 43 mm (1U) x 440 x 508 mm
Stroom- en koelvoorziening Hot-swap redundante stroomvoorzieningen (1 + 1) & standaard Hot-swappable ventilatorlade (4 + 2)
Garantie 1 jaar op hardware en firmware/EFOS (upgrades beschikbaar)

Waarom Lenovo

Lenovo is de toonaangevende leverancier van x86 systemen voor het datacenter. De portfolio van Lenovo omvat rack,- tower,- blade,- compacte en geconvergeerde systemen en ondersteunt performantie, betrouwbaarheid en beveiliging op enterprise niveau.

Daarbij biedt Lenovo ook een volledig gamma van networking, storage, software, oplossingen en uitgebreide diensten aan voor de ondersteuning van uw zakelijke noden gedurende de volledige IT-lifecycle.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de BES-53248 Ethernet Storage Switch contact op met uw account manager of Business Partner van Lenovo, of ga naar lenovo.com/systems/servers. Raadpleeg de Productgids Lenovo IP SAN Switch voor meer technische gegevens.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2021 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo en het Lenovo-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Lenovo. Linux® is een handelsmerk van Linus Torvalds in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0107, gepubliceerd op November 3, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.com/ds0107.

ThinkSystem (Secondary)