Lenovo TruScale Infrastructure ServicesDatasheet

Updated
28 Feb 2019
Form Number
DS0076
PDF size
2 pages, 139 KB

De flexibiliteit die u zoekt, de beveiliging die u nodig hebt

Uw digitale strategie transformeren

Met de huidige concurrentie in het bedrijfsleven is een digitale transformatie van het datacenter de beste manier om de voorliggende IT-uitdagingen aan te gaan die niet alleen de groei van uw bedrijf in de weg staan, maar ook het vermogen om flexibel in te springen op veranderende marktbehoeften.

Als gepuzzel met de strategische planning, het verminderen van budgettaire uitdagingen, en het handhaven van schaalvoordelen en flexibiliteit op de lange termijn om voorrang strijden, is het verleidelijk om de benodigde hardware-aankopen uit te stellen.

Gelukkig is er een eenvoudigere manier om aan uw groeiende infrastructuurbehoeften te voldoen, zonder tijdverspilling en grote investeringen in hardware, software en training.

Lenovo TruScale Infrastructure Services is op alle vlakken een winnaar. Deze oplossing geeft u de vrijheid om uw budget en zakelijke prioriteiten te beheersen, en geeft u een gerust gevoel omdat u weet dat u de nieuwste en meest efficiënte hardware-omgevingen krijgt die nauwkeurig zijn aangepast op uw specifieke zakelijke behoeften.

Een aanpasbare, betaalbare IT-oplossing

Lenovo TruScale Infrastructure Services is specifiek gebouwd om het u gemakkelijker te maken en is afgestemd op uw unieke behoeften, waardoor u de vrijheid hebt om aan veranderende IT-vereisten te voldoen en u uw tijd en budget kunt besteden aan belangrijkere onderdelen van uw bedrijf. Deze oplossing vormt de nieuwste ontwikkeling die hardware-eisen van organisaties zoals die van u ondersteunt, want het is:

Veelzijdig

Kies uit het volledige productportfolio van Lenovo de oplossing (en) die het beste aan uw vereisten voldoen. U kunt de capaciteit eenvoudig aanpassen of nieuwe hardware toevoegen naarmate uw bedrijfsbehoeften toenemen, dankzij ons team van experts dat het systeem zal ontwerpen voor de unieke behoeften van uw bedrijf. Aangepaste scopes en training zijn geen probleem, en we kunnen zelfs diensten aanbieden voor de migratie van gegevens en workloads.

Flexibel

Betaal alleen voor wat u werkelijk gebruikt, niet voor wat u hebt gekocht. Met behulp van ons eigen systeem voor de bewaking van energieverbruik haalt u het meeste uit uw budget en bent u altijd voorbereidt op eventuele toekomstige capaciteitswijzigingen. En omdat u een maandbedrag betaalt, hoeft u zich geen zorgen te maken over een enorme kapitaaluitgave vooraf, zonder minimale na te komen verplichting van 0% tot 100%.

Eenvoudig

Wij verzorgen de volledige implementatie van uw nieuwe systeem, bieden 24x7 ononderbroken bewaking op afstand en proactief beheer van datacenters door hoog opgeleide en ervaren Lenovo-serviceprofessionals. Ze maken daarvoor gebruik van onze state-of-the-art hulpmiddelen, systemen en methodes.

Dit zorgt voor een maximale beschikbaarheid en ROI, en het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast geeft het uw interne medewerkers de vrijheid om zich te concentreren op de specifieke bedrijfsbehoeften. Een Customer Success Manager wordt aan u toegewezen. Deze manager houdt zich exclusief bezig met de uitdagingen waar u tegenaan loopt.

Vijf redenen waarom deze oplossing beter is voor uw organisatie

Flexibele bedrijven zoals dat van u stemmen HaaS af op hun algemene doelstellingen op het vlak van groei- en kostenbeheer. Dit zijn de vijf redenen waarom dit het geval is

Minimale uitgaven vooraf — U beschikt niet alleen de nieuwste toonaangevende apparatuur zonder hoge investeringen vooraf, maar de maandelijkse kostenstructuur vermindert ook zorgen over het budget, bidet belastingvoordelen en geeft u de ruimte om kapitaal te reserveren voor belangrijkere en lucratievere bedrijfsprioriteiten.

Beantwoordt aan uw unieke behoeften — U kunt moeiteloos en stapsgewijs capaciteit toevoegen op basis van veranderingen in de marktsituatie en de behoeften van uw organisatie. U kunt tijdens de looptijd van uw contract de hardware upgraden voor het realiseren van veranderende bedrijfsdoelen.

Minder risico — Lenovo is verantwoordelijk voor de implementatie en installatie van uw bedrijfsmiddelen, om zo in minder tijd waarde te creëren en interne IT-resources vrij te maken voor projecten met een hogere prioriteit. En er is geen minimale na te komen verbintenis ten aanzien van capaciteit, van 0% tot 100%. U krijgt de mogelijkheid om zelf beslissingen te nemen over het in evenwicht houden van kosten en flexibiliteit.

Beveiliging en controle op locatie —  Ongewenste beveiligingsproblemen in de cloud behoren tot het verleden en bovendien profiteert u van fysieke beveiliging van en controle op uw capaciteit en bedrijfsgegevens op locatie. U bent verantwoordelijk voor het beveiligingsbeleid op de toepassingslaag en hoger, hetgeen een betrouwbare controle over uw gehele omgeving waarborgt.

Onderhoud, ondersteuning en beheer inbegrepen — Een handig en duidelijk abonnement betekent hardware zonder gedoe. De experts van Lenovo Professional Services bewaken uw systeem proactief waardoor u zich kunt richten op de sterke punten van de organisatie in plaats van u zorgen te maken over de vereisten op het vlak van hardwarebewaking.

Bouw de ideale maatwerkoplossing voor uw organisatie

Dure investeringen in IT-hardware zijn niet meer nodig. Lenovo heeft de expertise, de apparatuur en de bewezen bedrijfsstrategieën in huis die u helpen van deze opwindende nieuwe optie te profiteren. Neem voor meer informatie over Lenovo TruScale Infrastructure Services contact op met uw Lenovo-vertegenwoordiger of Business Partner of ga naar lenovo.com/systems/services.

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune 500-bedrijf van US$ 45 miljard en een wereldwijde technologieleider in intelligente transformatie. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) bieden de capaciteit en de computingpower die nodig is om een transformatie van organisaties en de samenleving teweegbrengen.
 

SERVERS NODIG?
Ga voor meer info over Lenovo-servers naar
lenovo.com/systems/servers
STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage

 

© 2021 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken: Lenovo, het Lenovo-logo, ThinkAgile en ThinkSystem zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Lenovo. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0076, gepubliceerd op February 28, 2019. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.com/ds0076.