ThinkAgile MX SeriesDatasheet

Updated
6 Jan 2021
Form Number
DS0058
PDF size
3 pages, 350 KB

Azure Stack HCI-oplossingen eenvoudiger maken

Accelereer uw business

Het implementeren van een hyper-geconvergeerde infrastructuur is de facto de standaard geworden voor organisaties die hun verouderde infrastructuur willen moderniseren. Grote storage-implementaties worden steeds vaker vervangen door op HCI gebaseerde oplossingen voor de meeste algemene workloads. HCI heeft bewezen betere efficiëntie en hogere performantie te leveren in het datacenter. Bovendien kiezen klanten voor een hybride aanpak, waarbij bepaalde workloads naar de cloud worden gemigreerd, terwijl andere workloads op locatie worden gehouden.

Azure Stack HCI is de HCI-oplossing van Microsoft voor klanten die op locatie workloads willen uitvoeren en eenvoudig Azure kunnen inzetten voor hybride mogelijkheden, zoals back-up, siteherstel, storage, cloudgebaseerde monitoring en meer.

Azure Stack HCI is een nieuw HCI-hostbesturingssysteem van Microsoft, geleverd als een Azure-service, en biedt de nieuwste en up-to-date beveiligings-, performantie- en functie-updates. Azure Stack HCI bouwt voort op het fundament van het Microsoft Windows Server Software Defined-programma en biedt een certificeringspad voor Storage Spaces Direct-oplossingen.

De Lenovo ThinkAgile MX Series (Appliances en Certified Nodes) combineert de Storage Spaces Direct-technologie van dit nieuwe host-besturingssysteem met toonaangevende Lenovo-servers om HCI-bouwstenen te leveren waarmee u uw infrastructuuroplossingen kunt opbouwen. Lenovo ThinkAgile MX-appliances worden toegewezen aan Microsoft Azure Stack HCI Integrated Systems, en ThinkAgile MX Certified Nodes worden toegewezen aan Microsoft Azure Stack HCI Validated Nodes.

De ThinkAgile MX Series is gebouwd met gecertificeerde hardwarecomponenten, zijn gemakkelijk te bestellen als applicances en bevatten implementatie-/updatefuncties die zijn ingebouwd in het Windows Admin Center. Dankzij dit soort voordelen kunnen bedrijven oplossingen snel en gemakkelijk implementeren.

Belangrijkste voordelen

  • Simplicity: De Lenovo XClarity-extensie kan worden geïntegreerd met Windows Admin Center van Microsoft en biedt een uniforme en gebruikersvriendelijke ervaring van beheer over infrastructuur, virtuele machines, software en hardware.
  • Flexibiliteit:ThinkAgile MX Nodes bieden een breed scala aan processor-, geheugen- en storageopties om de maximale flexibiliteit te bieden voor het aanpassen van uw infrastructuur.
  • Snellere time-to-value: Bij traditionele IT wordt een oplossing ontworpen, getest, geïmplementeerd en onderhouden. Dit alles vergt aanzienlijk veel tijd en energie. Met HCI wordt deze last overgedragen aan de solution provider. Microsoft heeft S2D gecreëerd om de uitdaging wat betreft storage aan te gaan en Azure Stack HCI-oplossingen om robuuste en rendabele platforms te garanderen.

Lenovo heeft ThinkAgile MX Series-aanbiedingen ontworpen, getest en gevalideerd om snel en eenvoudig de oplossingen te bieden die u nodig hebt, met het nodige vertrouwen om de strenge vereisten van hedendaagse IT te kunnen overtreffen. Hierdoor kunt u snel een robuuste, high-performance HCI-oplossing implementeren om de uitdaging wat betreft strenge IT-vereisten aan te kunnen gaan.

Betrouwbaarheid: Powered by Lenovo Servers

De ThinkSystem SR650 2U server node is uitgerust met twee krachtige Intel® Xeon® Scalable family-processoren en biedt extreme betrouwbaarheid, enorme interne storage- en geheugencapaciteit, en een groot aantal I/O-slots, waardoor het een ideale basis voor deze oplossing is.

De in deze oplossing gebruikte SR650-configuraties zijn storage-compact, met een high-performance 4-SSD/NVMe cache tier en een 10-HDD capaciteit tier, naast twee gespiegelde bootdrives.

ThinkAgile MX biedt nu ook een all-flash oplossing met een high-performance 4-NVMe cache tier en een 20-SSD capaciteit tier. U kunt beginnen met slechts 2 nodes en uitbreiden naar 16.

ThinkAgile MX is ook verkrijgbaar in een kleiner form factorplatform dat is gebaseerd op de ThinkSystem SE350, namelijk de ThinkAgile MX1000 Series (MX1021 Certified Node & MX1020 Appliance). Het kleine formaat en de energiezuinigheid zorgen voor betrouwbare performantie van serverklasse op veel Edge-locaties. Met de extra robuustheidsvoordelen en verschillende montageopties, zijn deze servers ideaal voor kleine locaties.

Deze server is bestand tegen temperaturen van 0° tot 55° C en tolereert locaties met veel stof en trillingen. De half-width, short-depth 1U-server kan bijna overal worden geïnstalleerd: aan een muur, op een plank of in een rack. Deze high-performance server met de Intel Xeon-D-processor, beschikt over 8 tot 16 cores en een verscheidenheid aan storageopties.

Lenovo ThinkSystem-servers scoren consistent als beste qua betrouwbaarheid* in onafhankelijke klantonderzoeken.

Uitstekende waarde

ThinkAgile MX Appliances zijn inbegrepen met Azure Stack HCI en optioneel kunt u Windows Server 2019 Datacenter toevoegen voor het geval u onbeperkte gast-OS-licenties voor virtuele machines nodig hebt. ThinkAgile MX Certified nodes kunnen optioneel Azure Stack HCI-software of Windows Server 2019 Datacenter omvatten, afhankelijk van de klantwensen. De Azure Stack HCI OS-licentie biedt de volgende voordelen:

  • Storage Spaces Direct (S2D): State-of-the-art softwaregedefinieerde storage van Microsoft met meerdere high-performance resiliency-opties, deduplicatie, compressie en meer.
  • Windows Admin Center (WAC): Een web-beheerportaal is gratis inbegrepen bij de software. Implementatie- en updatefuncties in WAC maken de implementatie uiterst eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren. Bovendien kunt u met de XClarity-plug-in van Lenovo zowel hun hardware als software vanuit dezelfde interface implementeren, waardoor één deelvenster voor beheer mogelijk is.
  • Hyper-V: Hypervisor is inbegrepen in de licentie
  • Software-Defined Networking: Functies zoals versleuteling van virtuele netwerken, firewallcontrole en peering van virtuele netwerken stellen u in staat om te profiteren van de voordelen van een veiliger softwaregedefinieerd netwerk met Azure Stack HCI.
  • Azure Stack HCI is hybride van opzet en u kunt profiteren van de oorspronkelijke integratie met Azure ARC en Azure Monitor, en naadloos verbinding maken met Azure voor een verscheidenheid aan hybride Azure-services. Met pc-beheer voor hosts en VM's kunt u clusters op schaal bewaken en beheren.

Zoveel hulp als nodig

Lenovo en Lenovo-partners beschikken over een uitgebreid portfolio van professionele services die de volledige lifecycle van uw infrastructuur ondersteunen. In elke fase - van planning, implementatie, ondersteuning, optimalisatie tot einde van de levensduur - is er extra hulp beschikbaar om uw bedrijfsdoelstellingen sneller te bereiken.

ThinkAgile MX Series

De flexibele bouwsteen voor uw Microsoft Azure Stack HCI-oplossingen.

Specificaties

Modelnaam ThinkAgile MX Series (Appliance & Certified Node) – SR650
Form Factor 2U
Segment Hyper-geconvergeerde infrastructuur – Microsoft Azure Stack HCI-oplossingen voor Storage Spaces Direct
Processor  2x tweede generatie schaalbare processoren uit de Intel® Xeon®-series, 8-28 cores
Geheugen (TruDDR4) Tot 1,5TB in 24x slots
Netwerk Mellanox (RoCE) of Marvell (iWARP) 10/25GbE-adapters, 25GbE aanbevolen
Drivebays 14x 3,5-inch, 24x 2,5-inch
Storage opties – capaciteit tier

4-10x HDD's: 4TB, 6TB, 8TB, 10TB, 12TB

4-20x SSD's: 3,84TB

Cache tier 2-4x SSD's of hot-pluggable NVMe: 800GB of 1,6TB SSD's, 1,6TB, 3,2TB of 6,4TB NVMe
Systeembeheer Optioneel hardwareonderhoud via Lenovo XClarity en resourcemanagement via Microsoft Windows Admin Center
Licentie-opties Azure Stack HCI Software (inbegrepen met Appliance), Windows Server 2019 Datacenter (optioneel)
Garantie en ondersteuning 3, 4 of 5-jarige hardwaregarantie van Lenovo; ThinkAgile Advantage Single Point of Support indien beschikbaar (inbegrepen bij de appliance)

Voor details over de MX1000 Series, gebaseerd op de ThinkSystem SE350 edge-server, raadpleegt u het ThinkAgile MX1000 Series-specificaties.

Lenovo en Microsoft

Microsoft en Lenovo leveren, met gezamenlijke engineeringsorganisaties en een geschiedenis van technische samenwerking, consistent en samen innovatieve oplossingen voor het datacenter. Lenovo’s leiderschap in betrouwbaarheid, klanttevredenheid en performantie, gecombineerd met het leiderschap van Microsoft in software en cloudservices biedt onze gezamenlijke klanten innovatieve datacenteroplossingen én een lagere TCO.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de ThinkAgile MX Certified-nodes contact op met uw account manager of Business Partner van Lenovo, of ga naar lenovo.com/thinkagile. Voor gedetailleerde specificaties raadpleegt u de ThinkAgile MX-productgidsen.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services

* ITIC Global Reliability Study, lenovopress.com/lp1117.

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2021 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo, het Lenovo-logo, ThinkAgile, ThinkSystem, TruDDR4 en XClarity® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Intel® en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Azure®, Hyper-V®, Microsoft®, Windows Server® en Windows® zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0058, gepubliceerd op January 6, 2021. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.com/ds0058.

ThinkAgile (Secondary) Intel Xeon Platinum Inside