ThinkAgile MX Certified NodeDatasheet

Updated
7 Jun 2019
Form Number
DS0058
PDF size
4 pages, 330 KB

Maakt Windows Server softwaregedefinieerde oplossingen eenvoudig

Versnel uw business

Klanten geven steeds vaker de voorkeur aan hyperconverged infrastructuur voor het moderniseren van hun verouderde infrastructuur. Door een hybride aanpak te kiezen, kunnen ze bepaalde workloads migreren naar de cloud terwijl ze andere op locatie houden. Azure Stack HCI is de HCI-oplossing van Microsoft voor klanten die op locatie workloads willen uitvoeren en eenvoudig Azure kunnen inzetten voor hybride mogelijkheden, zoals back-up, siteherstel, storage, cloudgebaseerde monitoring en meer.

Azure Stack HCI bouwt voort op de basis van het Microsoft Windows Server Software Defined (WSSD)-programma en biedt een certificeringspad voor Storage Spaces Direct-oplossingen. Lenovo ThinkAgile MX Certified Nodes combineren de Storage Spaces Direct-technologie die is opgenomen in de datacentereditie van Microsoft Windows Server 2016/2019 met toonaangevende Lenovo-servers, om zo HCI-bouwstenen te leveren die uw infrastructuuroplossingen verder opbouwen.

ThinkAgile MX Certified nodes worden gebouwd met gecertificeerde hardwarecomponenten, waaronder het beheer van de lifecycle van uw software via de ondersteuning van ThinkAgile Advantage, waarmee bedrijven hun oplossingen snel en eenvoudig kunnen implementeren.

Belangrijkste voordelen

  • Eenvoud: Lenovo XClarity extension integreert met Windows Admin Center van Microsoft, voor één eenvoudige, uniforme single-pane-of-glass ervaring in de infrastructuur, virtuele machines, software én hardware.
  • Flexibiliteit:ThinkAgile MX Nodes bieden een brede reeks processor-, geheugen en storageopties en geven u een optimale vrijheid bij het aanpassen van uw infrastructuur.
  • Snellere time-to-value: Bij traditionele IT wordt een oplossing ontworpen, getest, geïmplementeerd en onderhouden. Dit alles vergt aanzienlijk veel tijd en energie. Met HCI wordt deze last overgedragen aan de solution provider. Microsoft heeft S2D gecreëerd om de uitdaging wat betreft storage aan te gaan en Azure Stack HCI-oplossingen om robuuste en rendabele platforms te garanderen.

Lenovo heeft de ThinkAgile MX Series ontwikkeld, getest en gevalideerd om snel en probleemloos de oplossingen te bieden die u nodig hebt - met het noodzakelijke vertrouwen - om de strenge eisen van de IT van nu te overtreffen. Hierdoor kunt u snel een robuuste, high-performance HCI-oplossing implementeren om de uitdaging wat betreft strenge IT-requirements aan te kunnen gaan.

Uitmuntende storageprestaties

Hyperconverged storage bereikt fenomenale performance door gebruik te maken van meerdere storage tiers. Er wordt gebruik gemaakt van een 'cache' tier die wordt gecreëerd met Solid State Drives (SSD's) en NVMe voor versnelde toegang tot storage.

Met Microsoft Azure Stack HCI-oplossingen wordt verdere versnelling bereikt met behulp van RDMA of Remote Direct Memory Access. RDMA zorgt voor bijna een verdubbeling van de I/O-mogelijkheden van de omgeving, waardoor een uitmuntende performance wordt gerealiseerd.

Networking van wereldklasse

Voor het afhandelen van uw high-speed communicatievereisten is elke node geconfigureerd met een Dual-poort 10/25GbE Mellanox ConnectX-4 adapter of een dual-poort 10/25GbE Cavium FastLinQ adapter. Deze adapters zijn speciaal ontwikkeld om al uw uitdagingen met betrekking tot uw gevirtualiseerde infrastructuur aan te gaan.

Ze gebruiken native hardware-ondersteuning voor RDMA over RoCE of iWARP, Ethernet stateless offload-engines, overlay-netwerken en GPUDirect Technology voor maximale performance. Lenovo beveelt 25GbE aan, met name voor grotere hard drives, geleverd door de cloud-geoptimaliseerde ThinkSystem NE2572 RackSwitch. Deze functierijke Layer 2 en Layer 3 enterprise-class switch biedt line-rate, hoge-bandbreedtewisseling, filtering en traffic-queueing zonder gegevens te vertragen.

Grote buffers van datacenterklasse helpen trafficverplaatsing, en de hot-swap redundante power supplies en ventilatoren (naast een aantal high-availabilityfuncties) helpen flexibiliteit van bedrijfsgevoelige traffic te bewerkstelligen. Externe connectiviteit wordt geleverd door zes poorten tegen maximaal 100GbE.

Het Lenovo Cloud Network Operating System (CNOS) voor de NE2572 RackSwitch is geüpdatet met ondersteuning voor Radius-Accounting/MSCHAPv2 en Public Key Infrastructure (PKI) met verbeterde gebruikerstransactielogboeken en IP ACL over L3 VLAN interfaces voor de integratie met Microsoft Azure Stack.

Betrouwbaarheid: Powered by Lenovo Servers

De SR650 2U servernode is het perfecte hardwareplatform voor deze oplossing. Uitgerust met twee krachtige schaalbare processoren uit de Intel® Xeon®-serie vormt het door zijn extreme betrouwbaarheid, enorme interne storage- en geheugencapaciteit en grote aantal I/O-slots de ideale basis voor deze oplossing.

De in deze oplossing gebruikte SR650-configuraties zijn storage-compact, met een high-performance 4-SSD/NVMe cache tier en een 10-HDD capaciteit tier, naast twee gemirrorde bootdrives.

ThinkAgile MX biedt nu ook een all-flash oplossing met een high-performance 4-NVMe cache tier en een 20-SSD capaciteit tier. U kunt beginnen met slechts 2 nodes en uitbreiden naar 16.

De SR650 biedt de performance, beschikbaarheid, capaciteit en kwaliteit die uw datacenter voor een cloudomgeving vereist. Lenovo ThinkSystem-servers komen in onafhankelijke onderzoeken doorlopend als beste uit de bus #1 als het gaat om betrouwbaarheid* en #1 klanttevredenheid†.

Transformerende ThinkAgile ondersteuning

In die landen waar het wordt ondersteund, omvat ThinkAgile MX een uitgebreid portfolio aan software en services voor de ondersteuning van de volledige lifecycle van uw infrastructuur. Bij elke fase—van de planning tot het implementeren, ondersteunen, optimaliseren en einde levensduur—biedt Lenovo de expertise en de services die u nodig hebt om het meeste uit uw technologie-investering te halen.

Lenovo helpt u bij het uitvoeren van presale Total Cost of Ownership (TCO)-onderzoek, zodat u kunt beslissen welke configuratie de juiste is voor u. Configuration Services bepalen uw host- en storageresources.

Lenovo verzorgt ook de training van uw IT-personeel, zodat zij over de benodigde kennis beschikken. Na de implementatie identificeert Predictive Analytics-software doorlopend kwesties en problemen rond het omzetten van storage (en veel infrastructurele kwesties), vaak zelfs voordat beheerders zich van deze problemen bewust raken.

Lenovo geeft Single-Point-of-Contact (SPoC)-ondersteuning voor alle hardware en software die in de oplossing wordt gebruikt, inclusief Microsofts Azure Stack HCI-oplossingen, Storage Spaces Direct en de adapters van Mellanox of Cavium. Met periodieke statuschecks kunt u de oplossing maximaal onderhouden.

Bij het einde levensduur biedt Lenovo Data Recovery-services. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van de software, services en ondersteuning die Lenovo voor uw oplossing biedt. Met de ThinkAgile MX Certified Node kunt u IT-uitgaven beter budgetteren, de afgesproken servicelevels beter bewaken en nakomen, en voor een hogere eindgebruikertevredenheid zorgen.

Uitstekende waarde

ThinkAgile MX Certified nodes bevatten de Windows Server Datacenter 2016/2019-software. Met deze enkele licentie zijn alle functies van software-defined storage, software-defined networking in Windows Server 2016/2019 en onbeperkte gastlicenties toegankelijk. Bovendien wordt Windows Admin Center, de browsergebaseerde beheersoftware, gratis meegeleverd, waardoor de ThinkAgile MX Certified node een uitstekende toegevoegde waarde biedt voor het bouwen van uw hypergeconvergeerde infrastructuur.

Lenovo en Microsoft

Microsoft en Lenovo leveren met samenwerkende engineeringsorganisaties en een geschiedenis van technische samenwerking doorlopend en gezamenlijk innovatieve oplossingen voor het datacenter. Lenovo’s leiderschap in betrouwbaarheid, klanttevredenheid en performance, gecombineerd met het leiderschap van Microsoft in software en cloudservices biedt onze gezamenlijke klanten innovatieve datacenteroplossingen én een lagere TCO.

ThinkAgile MX Certified Node

De flexibele bouwsteen voor uw Microsoft Azure Stack HCI-oplossingen.

Specificaties

Modelnaam ThinkAgile MX Certified Node – SR650
Form Factor 2U
Segment Hyperconverged infrastructuur – Microsoft Azure Stack HCI-oplossingen voor Storage Spaces Direct
Processor 2x tweede generatie schaalbare processoren uit de Intel® Xeon®-serie, 8-28 cores
Geheugen (TruDDR4) Tot 1,5TB in 24x slots
Netwerk Mellanox (RoCE) of Cavium (iWARP) 10/25GbE adapters, 25GbE aanbevolen
Drivebays 14x 3,5-inch, 24x 2,5-inch
Storage opties – capaciteit tier

4-10x HDD's: 4TB, 6TB, 8TB, 10TB, 12TB

4-20x SSD's: 3,84TB

Cache tier 2-4x SSD's of hot-pluggable NVMe: 800GB of 1,6TB SSD's, 1,6TB, 3,2TB of 6,4TB NVMe
Systeembeheer Optioneel hardwareonderhoud via Lenovo XClarity en resourcemanagement via Microsoft Windows Admin Center
Licentie-opties Inbegrepen in Microsoft Windows Server 2016 en 2019 – Datacenterversie
Ondersteuning Lenovo ThinkAgile Advantage, waar verkrijgbaar. Standaard hardware-ondersteuning elders

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de ThinkAgile MX Certified Nodes contact op met uw accountmanager of Business Partner van Lenovo, of ga naar lenovo.com/thinkagile. Raadpleeg de Productgids ThinkAgile MX voor meer informatie.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services


* ITIC Global Reliability Study, lenovopress.com/lp1117.  † TBR Customer Satisfaction Study, lenovopress.com/lp1118.

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2019 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken: Lenovo, het Lenovo-logo, Lenovo XClarity, RackSwitch, ThinkAgile, ThinkSystem en TruDDR4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Lenovo. Intel® en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Azure®, Microsoft®, Windows Server® en Windows® zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0058, gepubliceerd op September 25, 2018. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.com/ds0058.

ThinkAgile Intel Xeon Platinum Inside