ThinkAgile CP SeriesDatasheet

Published
6 Nov 2018
Form Number
DS0044
PDF size
3 pages, 316 KB

Uw eigen Cloud-ervaring

Vraaggestuurde IT mogelijk maken

Het operationeel houden van een traditionele IT-infrastructuur vereist een complexe coördinatie tussen operationele silo's. Deze processen vertragen de levering van services die de bedrijfsoptimalisatie en omzet stimuleren, wat resulteert in een toenemende projectachterstand en een trage projectuitvoering.

Lenovo ThinkAgile CP Series geeft projectbelanghebbenden resources in handen die ze kunnen beheren. Dit kant-en-klare en configureerbare private cloud-systeem biedt ingebouwde end-to-end automatisering.

Het systeem biedt een pool van gevirtualiseerde compute-, storage- en networkingresources die automatisch worden samengesteld om te leveren wat voor uw specifieke toepassing nodig is. Uiteindelijk kan IT de levering van IT-services versnellen, de activiteiten stroomlijnen en de algehele uitvoering verbeteren tegen een veel lagere Total Cost of ownership.

Manage uw IT-capaciteit voor meer efficiëntie

Workloads en nieuwe bedrijfsprojecten vereisen dynamische toewijzing van middelen. Resources worden vaak samengevoegd, omdat traditionele beheerders van datacenters reageren op kritieke applicatiebehoeften. IT-beheerders zullen soms overprovisioned workloadresources inzetten om een trage reactie of verstoring te voorkomen, wat resulteert in hogere kosten en minder efficiënte activiteiten.


 

Met de ThinkAgile CP Series worden alle compute- en storageresources gepooled en kunnen ze naar behoefte worden ingezet. IT beschikt minder waarschijnlijk over zwevende of overprovisioned resources die niet kunnen worden gebruikt wanneer deze verzoeken binnenkomen.

Wanneer nieuwe storage-, compute-, of networkingcapaciteit benodigd is, kunt u zelfstandig en eenvoudig de pools laten groeien en de juiste capaciteit toepassen op de betreffende workload.

Meer productiviteit, lagere kosten

Design, levering en onderhoud van IT is vaak storend, arbeidsintensief en traag. De interoperabiliteit van hardware en software moet worden gehandhaafd tussen onafhankelijk geëxploiteerde technologiedomeinen. Zakelijke gebruikers (bijvoorbeeld applicatieontwikkelaars) wachten vaak dagen of weken voordat ze een aangevraagde resource ontvangen.

Oponthoud vertraagt het tempo van innovatie of kritische zakelijke beslissingen en leiden ertoe dat gebruikers op zoek zijn naar 'schaduw-IT'-oplossingen voor snellere resultaten. De public cloud is eenvoudig oor een zakelijke gebruiker en biedt indien gewenst vrijwel direct resources, maar komt helaas met onvoorspelbare kosten en performance.

De ThinkAgile CP Series biedt onderhouds- en beheergemak — er hoeft geen tijd meer besteed te worden aan het waarborgen van correcte firmwareniveaus voor datacentercomponenten en het downloaden van software-updates. Het elimineert verwarring over de compatibiliteit van hardware, alsmede niet-compatibele situaties. Zakelijke gebruikers ontvangen de applicatieresources die ze op tijd hebben aangevraagd zoals gespecificeerd en afgestemd op consistente best-practises in IT.

IT kan gebruikmaken van de gevirtualiseerde infrastructuur gebruiken en deze distribueren wanneer zakelijke requirements dit vereisen, waardoor een voorspelbare workloadperformance worden geboden. Er zijn geen lopende kosten per implementatie van de workload of aanvullende softwareproducten nodig voor de ontgrendeling van extra functionaliteit, wat voorspelbare kosten oplevert.

Een veilige cloud-ervaring

Wanneer zakelijke gebruikers kiezen voor schaduw-IT, riskeert het bedrijf het gebruik van niet-compatibele software en het opslaan van privacygevoelige gegevens buiten de beveiliging van IT. Schaduw-IT is mogelijk niet afgestemd op het compliancebeleid van een bedrijf en is moeilijk onder controle te houden.

De ThinkAgile CP Series biedt zakelijke gebruikers een premium cloudervaring met hardware die zich binnen de beheer-reikwijdte van het bedrijf bevindt. IT beheert de catalogus met goedgekeurde applicatiesjablonen en verzekert tegelijkertijd de beveiliging en naleving van datacontrole.

De ThinkAgile CP Series biedt native micro-segmentatie aangestuurd door GUI's en RESTful API's. Dit beveiligt applicatiedata tussen virtuele datacenters en applicaties die zich in hetzelfde virtuele datacenter bevinden.

Bovendien maakt de ThinkAgile CP Series altijd-aan data-in-rust codering van alle applicatiedata mogelijk. Met Guardian Edition-software voldoet de CP Series aan de FIPS 140-2-, Common Criteria-, USGv6- en STIG-beveiligingsstandaards.

De focus op wat belangrijk is

De ThinkAgile CP Series stroomlijnt onderhoudsactiviteiten en resource provisioning-workflows door middel van automatisering van de datacenter-infrastructuurstack. Door een intuïtieve, cloud-achtige gebruikersinterface te bieden, kunnen gebruikers hun eigen resources met de snelheid van de besluiten hiertoe leveren.

Met virtual private datacenters, gevirtualiseerde firewalls, micro-gesegmenteerde applicatie-instances, always-on encryptie en aanpasbare applicatiemarkten kan IT ervoor zorgen dat gebruikers de beste cloudervaring krijgen zonder concessies te doen aan beveiliging en compliance.

ThinkAgile CP levert de automatisering, gebruikerservaring en bedieningselementen die nodig zijn om services efficiënt en veilig af te leveren.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de ThinkAgile CP Series contact op met uw accountmanager of Business Partner van Lenovo, of ga naar lenovo.com/thinkagile. Raadpleeg de Productgids ThinkAgile CP Series voor uitgebreide specificaties.
 

THINKAGILE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo ThinkAgile naar
lenovo.com/thinkagile
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lenovo.com/systems/services


ThinkAgile CP4000 en CP6000 Series

Specificaties

  Initiële voetafdruk voor MSP/CSP-omgevingen, externe sites voor bedrijfscontinuïteit Mainstream enterprise-workloads, gemengde workloadomgevingen
Modelnaam ThinkAgile CP4000 ThinkAgile CP6000
Compute-blok

1x 2U compute node-behuizing

 • Volledig bezette 220V power supply, ventilator
 • 10Gb SFP+ netwerkmodule

Min. 1x, max. 10x compute node-behuizingen, max. 4 nodes per behuizing

 • Volledig bezette 220V power supply, ventilator
 • 10Gb SFP+ netwerkmodule
Compute-node

2 tot 4 compute-nodes

Per node:

 • 1-2 Intel® Xeon® Bronze, Silver, Gold of Platinum-processoren
 • 128-256GB 2666MHz DDR4-geheugen

Min. 2, max. 40 compute-nodes**

Per node:

 • 1-2 Intel Xeon Bronze, Silver, Gold of Platinum-processoren
 • 128-1.536GB 2666MHz DDR4-geheugen
Storageblock

1 storageblock

2x 220V power supply 32GB geheugen, 4,8TB – 28,8TB bruikbare capaciteit

1-5 storageblocks**

Per block: 2x 220V power supply, 32GB geheugen, 9,6TB – 115,2TB bruikbare capaciteit

CP Interconnect

1x – 2x CP-I-10 Interconnects

Elke interconnect:

 • 48x 10Gb SFP+ fabric-poorten
 • 6x 40Gb QSFP+ uplink-poorten

2x CP-I-10 Interconnects

Elke interconnect:

 • 48x 10Gb SFP+ fabric-poorten
 • 6x 40Gb QSFP+ uplink-poorten
Beheerswitch (optioneel)* Lenovo Rackswitch G7052 Lenovo Rackswitch G7052
Licentie-opties Standard of Guardian Edition 3-5 jaar op softwarelicentie en onderhoud (inclusief Cloud Controller)
Garantie-ondersteuning 3 jaar op de door de klant vervangbare onderdelen (CRU) en garantie op locatie, met een 9-tot-5 responstijd op de volgende werkdag, optionele service-upgrades
Ondersteunende diensten Lenovo ThinkAgile Advantage Single Point of Contact-ondersteuning
Aanvullende services

Gebundeld met het product: implementatie en netwerkintegratie

Optionele services: Cloud Assessment, clouddesign, basis hardware-installatie, gegevensmigratie, beheerde services en onderhoudsondersteunende services

* Voor deze oplossing is een speciale out-of-band beheerswitch vereist. Wanneer de optionele Lenovo RackSwitch G7052 niet wordt gebruikt, moet de klant een out-of-band beheerswitch met de juiste configuratie leveren.

** Het maximale aantal compute- en storagenodes in de ThinkAgile CP6000 zal worden beperkt door het aantal beschikbare poorten op de CP Interconnects.

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2020 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo, het Lenovo-logo, RackSwitch en ThinkAgile zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Intel® en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0044, gepubliceerd op November 6, 2018. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.com/ds0044.

ThinkAgile (Secondary) Intel Xeon Platinum Inside