Lenovo's schaalbare infrastructuurDatasheet

Updated
28 Aug 2020
Form Number
DS0043
PDF size
3 pages, 513 KB

Haal de complexiteit uit complexe oplossingen

Oplossingen eenvoudig gemaakt

Lenovo Scalable Infrastructure (LeSI) is een framework voor de ontwikkeling, bouw en ondersteuning van geïntegreerde datacenteroplossingen met een focus op omgevingen met high-performance computing (HPC), technical computing en Artificial Intelligence (AI).

Met LeSI kunt u zich concentreren op het maximaliseren van bedrijfswaarde in plaats van op de complexiteiten van het configureren, instellen en optimaliseren van de hardware en software. Het proces begint met interoperabiliteitstests die Lenovo's "best recipe"-configuratie creëert. Daarna volgt een innovatief oplossingsdesign op basis van uw unieke vereisten.

Vervolgens ondergaat de oplossing fabrieksintegratietesten. Het proces stopt pas als we de complete, aangepaste, kant-en-klare IT-oplossing voor uw datacenter leveren (en optioneel installeren).

Minimaliseer de implementatierisico's

Lenovo Scalable Infrastructure zorgt er via een gestructureerd proces voor dat de klant de oplossingen snel kan implementeren, met inbegrip van:

 • Interoperabiliteit van de componenten – LeSI-oplossingen zijn gebaseerd op toonaangevende hardware-, software- en firmwarecomponenten van Lenovo. Lenovo test en optimaliseert alle LeSI-componenten grondig als één complete oplossing voor betrouwbaarheid, interoperabiliteit en maximale performance.

 • Oplossingsdesign en -betrouwbaarheid – LeSI-oplossingen worden ontwikkeld en geconfigureerd door een team van experts om optimaal te beantwoorden aan de unieke zakelijke behoeften van elke klant. De oplossingen worden eerst virtueel gebouwd binnen een toonaangevende oplossingsconfigurator en, nadat de configuratie is voltooid, wordt door middel van een ontwikkelings- en engineeringsbeoordelingsproces de haalbaarheid van de oplossing gevalideerd.
 • Fabrieksintegratie – LeSI-hardware wordt vooraf geladen met geoptimaliseerde firmware, vooraf geïntegreerd en voorbekabeld in het rack en vervolgens getest op rackniveau om risico's tijdens de installatie te minimaliseren.
 • Installatie op locatie – LeSI-oplossingen kunnen variëren van een kleine cluster met verschillende nodes tot een enorme supercomputer met vele duizenden nodes in honderden racks.
 • Post-installatie ondersteuning – Zodra uw LeSI-cluster geïnstalleerd en in gebruik is, wordt dit door Lenovo als een enkele entiteit en niet als een verzameling componenten ondersteund.

Specificaties

Materiaaloverzicht
Lenovo servers ThinkSystem SD530, ThinkSystem SD650, ThinkSystem SR630, ThinkSystem SR650, ThinkSystem SR655, ThinkSystem SR670, ThinkSystem SR850, ThinkSystem SR860, ThinkSystem SR950
Lenovo Storage D1224 drivebehuizing, D3284 externe high-density drive-uitbreidingsbehuizing
Lenovo-networking
 • 1Gb Ethernet - ThinkSystem NE0152T
 • 10Gb Ethernet - RackSwitch G8272, G8296
 • 10Gb Ethernet - ThinkSystem NE1032, NE1032T, NE1072T
 • 25Gb Ethernet - ThinkSystem NE2572
 • 40/100Gb Ethernet - ThinkSystem NE10032
HPC-interconnects

Mellanox InfiniBand Fabric

 • Mellanox SB7800 36-poorts Non-blocking Managed EDR 100Gbps InfiniBand Switch
 • Mellanox SB7890 36-poorts Non-blocking Unmanaged EDR 100Gbps InfiniBand Switch
 • Mellanox QM8700 40-poorts Non-blocking Managed HDR 200Gbps InfiniBand Switch
 • Mellanox QM8790 40-poorts Non-blocking Unmanaged HDR 200Gbps InfiniBand Switch

Intel® Omni-Path Fabric 100 Series

 • Intel OPA 100 Series 24- of 48-poorts Unmanaged Edge Switches
Racks en meer

Rack-cabinets

 • LeSI 42U 1200mm diep primair rack, LeSI 42U 1200mm diep uitbreidingsrack, LeSI 42U 1100mm Enterprise V2 dynamisch rack, LeSI 42U 1100mm Enterprise V2 dynamisch uitbreidingsrack

Rack-opties

 • Lenovo Rear Door Heat eXchanger V2, Lenovo WCT Manifold, Probe Kit voor milieutoezicht, KVM-switches en -consoles

IntraRack Cable Service

 • LC-glasvezel- en netwerkkabels voor storage, SAS-kabels, UCO/KCO/VCO-kabels, 1GB Ethernet-kabels (geel, blauw, groen, zwart), optische MTB-kabels, koper- en optische QSFP-kabels, DAC- en DAC-SFP+ Breakout-kabels
Besturingssystemen Red Hat Enterprise Linux, SUSE Linux Enterprise Server, CentOS
Lenovo-software Lenovo Intelligent Computing Orchestration (LiCO)
OEM-software IBM® Spectrum Scale™, Excelero
OSS Software xCat/Confluent, Antilles
Schaalbaarheid Afzonderlijke configuratie op basis van de componenten hierboven schalen van enkele tot tienduizenden systemen
Services
 • 1410-rackhardware-installatie onsite is inbegrepen (gratis)
 • HPC-clustersoftwareservices en ondersteuningsnummer zijn beschikbaar als optionele services (tegen betaling)
 • Cluster Installation Support Services zijn beschikbaar via de Professional Services als optionele dienst (tegen betaling)
Garantie Drie jaar beperkte garantie op onderdelen, op door de klant vervangbare onderdelen (CRU) of reparaties op locatie, met individuele nodes die de garantie en service-upgrades bijhouden voor het betreffende machinetype; optionele garantie service-upgrades Ondersteuning is 9x5 op de volgende werkdag

Oplossingsondersteuning en -garantie

LeSI-clusters worden geleverd met een 3-jarige garantie en bieden interoperabiliteitsondersteuning op oplossingsniveau gedurende de garantie/onderhoudsperiode. Ondersteuning van interoperabiliteit is gebaseerd op de release van best passende software- en firmwareniveaus die gegarandeerd naadloos samenwerken als een volledig geïntegreerde oplossing voor het datacenter.

Garantieservices-upgrade en post-garantie-upgrades zijn verkrijgbaar om te zorgen voor ononderbroken dekking voor de geplande levensduur van uw systeem. Lenovo biedt een scala aan flexibele garantieonderhouds-upgrades en post-garantie-upgrades, zoals rond-de-klok dekking, snellere responstijd en service-uitbreiding die passen bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune 500-bedrijf van US$ 45 miljard en een wereldwijde technologieleider in intelligente transformatie. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) creëren de capaciteit en computingkracht die het bedrijfsleven en de maatschappij echt vooruit brengen.

Services van Lenovo

Lenovo biedt tijdens elke fase van de implementatie en gedurende de volledige IT-lifecycle een uitgebreid servicesportfolio voor de ondersteuning van uw Lenovo-producten, zoals:

Lenovo-implementatieservices

 • Installatie van hardware
 • Integratie, migratie en uitbreiding
 • HPC-implementatieservices op maat

Lenovo-services voor de datacenterinfrastructuur

 • Workshop 'Best practices voor het datacenter'
 • Evaluatie van warmte-afvoer en energiezuinigheid in uw datacenter
 • Integratie van koelings- en energiezuinigheid
 • Installatieservices, waaronder watergekoelde producten als Rear Door Heat Exchangers (RDHx), of moderne hybride koelproducten zoals warmwaterkoeling en absorptiekoelers

Daarnaast biedt Lenovo Premium en Managed Services, waaronder:

 • Lenovo Premier Support-services voor het met prioriteit direct doorverwijzen naar Level 2-technici voor geselecteerde systemen, voor uitgebreide ondersteuning van serverbesturingssystemen en bedrijfsapplicaties
 • Lenovo Enterprise-softwareondersteuning deze uitgebreide ondersteuning dekt serverbesturingssystemen en bedrijfstoepassingen
 • Lenovo Managed Services voor HPC-clusters 24x7 bewaking en technisch systeembeheer voor uw cluster

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over Lenovo Scalable Infrastructure contact op met uw accountmanager of Business Partner van Lenovo, of ga naar lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg de Productgids LeSI op lenovopress.com/lp0900 voor meer informatie.

SERVERS NODIG?
Ga voor meer info over Lenovo-servers naar
lenovo.com/systems/servers
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lenovo.com/systems/services

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2021 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo, het Lenovo-logo, Lenovo Services, RackSwitch, ThinkAgile en ThinkSystem zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Intel® is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Linux® is het handelsmerk van Linus Torvalds in de Verenigde Staten en overige landen. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0043, gepubliceerd op August 28, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.com/ds0043.

Intel Xeon Platinum Inside