ThinkSystem SR570Datasheet

Updated
29 Apr 2020
Form Number
DS0015
PDF size
2 pages, 271 KB

Geheugengeoptimaliseerde en efficiënte 1U-rackserver

Krachtig en betaalbaar

De 1U Lenovo ThinkSystem SR570 rackserver is uitstekend geschikt voor Big Data, als webserver en voor infrastructuur scale-out. De rackserver is ontwikkeld voor rackomgevingen die piekgeheugen en two-socket performance, flexibele storage, uitstekende waarde en intuïtief beheer wensen.

De server kan computeperformance voor een groot aantal toepassingen versnellen met max. twee Intel® Xeon® Scalable Family-processoren van de tweede generatie, en heeft 86% meer cores dan de vorige generatie.

Het snellere 2933-MHz TruDDR4-geheugen van de SR570 zorgt, in combinatie met Intel® Optane™ DC Persistent Memory-capaciteit, voor de kracht van grotere workloads, * en biedt maar liefst 1TB geheugencapaciteit, 33% meer dan de ThinkSystem SR530.

Veelzijdig

Zorg dat u zich aanpast aan veranderende workloadrequirements en geef een boost aan I/O-output met meerdere NIC form factors, inclusief LOM, ML2 en 3x PCIe 3.0-slots, naast vervangbare I/O-riserkaarten voor gevarieerde slotconfiguraties.

De SR570 ondersteunt een keuze uit maximaal 10 hot-swap 2,5-inch of 4 hot-swap of simple-swap 3,5-inch drivebays. Deze drivebays ondersteunen SAS en SATA HDD's en SSD's met maximaal 12GB SAS output.

Vier van de 2,5-inch bays kunnen AnyBay zijn en niet alleen SAS/SATA-drives ondersteunen, maar ook direct-connect NVMe-drives voor het maximale in storageperformance. De SR570 ondersteunt ook een of twee M.2-drives voor sneller en veiliger opstarten van het besturingssysteem.

Betrouwbaar en veilig

De servers van Lenovo zijn al jaren de meest betrouwbare in de sector. Onze servers kwamen weer als beste uit het nieuwste ITIC-onderzoek over x86-serverbetrouwbaarheid. De SR570 is hierop geen uitzondering, inclusief de vele functies die bijdragen aan de betrouwbaarheid en beveiliging van de server en uw belangrijke data. 

Deze functionaliteit resulteert in een krachtige, rendabele en uiterst flexibele server met een lage TCO.

ThinkShield is een allesomvattende end-to-end benadering van beveiliging die begint bij de ontwikkeling en wordt voortgezet via de supply chain en de volledige lifecycle van het device. Van het datacenter tot de rand van het netwerk, onze prioriteit is het met elk product beschermen van uw bedrijf.

Lenovo XClarity Controller is de ingebouwde beheerengine in alle ThinkSystem-servers, ontworpen voor het standaardiseren, vereenvoudigen en automatiseren van taken voor funderingsserverbeheer.

Lenovo XClarity Administrator is een gevirtualiseerde applicatie die ThinkSystem-servers, storage en networking centraal beheert, waardoor de provisioningtijd tot 95% kan worden verminderd vergeleken met handmatig handelen. Het uitvoeren van XClarity Integrator helpt u bij het stroomlijnen van IT-beheer en snelheidsregistratie, en houdt kosten in bedwang door de naadloze integratie van XClarity in een bestaande IT-omgeving.

Specificaties

Form factor 1U
Processor Max. 2 tweede generatie Intel® Xeon® Platinum 150W, max. 26 cores per CPU
Geheugen Max. 1TB of 2933MHz TruDDR4 in 16 slots, Intel® Optane™ DC Persistent Memory
Uitbreiding Max. 3 PCIe 3.0
Drivebays Max. 10x 2,5-inch (inclusief optioneel 4x direct-connect AnyBay) of max. 4x 3,5-inch
Interne storage Maximaal: 48TB (3,5-inch SAS/SATA HDD); 30,72TB (3,5-inch SATA SSD); 24TB (2,5-inch SAS/SATA HDD); 76,8TB (2,5-inch SSD); 30,72TB (2,5-inch NVMe); 1x of 2x M.2
Netwerkinterface 2 GbE-poorten standaard; LOM-interface standaard; optioneel ML2, PCIe
NIC-poorten 2x GbE standaard; 1x GbE dedicated management standaard
Voeding Max. 2x hot-swap/redundant 550W/750W Platinum, 750W Titanium
High-availability functionaliteit Hot-swap HDD's/SSD's/NVMe, hot-swap PSU's en ventilatoren, Light Path Diagnostics, PFA voor alle belangrijke onderdelen, ASHRAE A4-ondersteuning (met limieten), optioneel XClarity Pro met Call Home-functionaliteit
RAID-ondersteuning HW RAID 0, 1, 5 standaard op hot-swap modellen; SW RAID 0, 1, 5 op simple-swap 3,5-inch modellen
Beveiliging Lenovo ThinkShield, vergrendelingsbezel; vergrendelende bovenklep; TPM 2.1 standaard; TCM optioneel (alleen China)
Beheer XClarity Administrator; XClarity Controller (ingebedde hardware); XClarity Pro optioneel
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft, SUSE, Red Hat, VMware. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie 1 of 3 jaar op door de klant vervangbare onderdelen en on-site service, op volgende werkdag van 9 tot 5

 

Voor meer informatie

Voor meer informatie over de ThinkSystem SR570 rackserver neemt u contact op met uw Lenovo-vertegenwoordiger of Lenovo Business Partner, of gaat u naar www.lenovo.com/thinksystem. Voor gedetailleerde specificaties raadpleegt u de Productgids SR570.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lenovo.com/systems/services

* Interne Intel-tests, augustus 2018.  ‡ ITIC 2018 Global Reliability Report

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2020 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken: Lenovo, het Lenovo-logo, AnyBay, Lenovo XClarity, ThinkSystem en TruDDR4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Lenovo. Intel®, Optane™ en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft® is een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0015, gepubliceerd op April 29, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.com/ds0015.

ThinkSystem (Secondary) Intel Xeon Platinum Inside